Каталог

Яка перевага в муфті-фланець обтискній

Муфта-фланец

На сьогоднішній день всіх нас важко уявити без центрального водопостачання. Але чи з фатальної випадковості, чи з чиїхось помилок, практично кожен з нас стикався з проблемою поривів, протікань, корозії та абсолютної непридатності трубопроводів.

Більше 80% підземних та наземних водогонів нашої країни прокладалися у 50-60-х роках ХХ століття. І як будь-який матеріал чи виріб, труби теж потребують власної заміни. Через тотальний дефіцит у ті роки люди використовували труби будь-яких матеріалів і розмірів (іноді навіть різних) для досягнення безперебійної подачі води.

Компанія Армапром абсолютно щодня стикається з проблемою аварійності різних ділянок труб у різних регіонах України. Не кожне місто, мікрорайон чи будинок може дозволити собі повну заміну, що потребує ремонту, трубопроводу. Так як на території України ми стикаємося з різними матеріалами труб (чавун, сталь, азбест, ПЕ, ПВХ, залізобетон та інші), далеко не всі можна полагодити за допомогою зварювальних робіт. Саме в таких ситуаціях нам на допомогу приходять муфти-фланець обтискні.

Наша муфта універсальна обтискна, вона підходить абсолютно на всі матеріали труб. Вона легка у монтажі та в рази скорочує весь ремонтний процес. Муфта легко затискає закінчення та виводить кінець труби на фланець. Процес затискання відбувається за допомогою стягування шпильок.

Компанія Армапром реалізує муфти-фланець як стандартних типорозмірів труб, так і за Вашими індивідуальними розмірами. У стандартному виконанні фланець на муфті десятого тиску (Ру10), але на замовлення можливі інші виконавчі тиски. Найважливішим розміром муфти є, як не дивно, не умовний прохід труби (Ду/DN), а зовнішній розмір, так як у різних матеріалах виконання, своя товщина стінки.

Наші фахівці з радістю допоможуть Вам у виборі обтискної муфти-фланець і дадуть відповіді на всі питання, що Вас цікавлять.